Slimme oplossingen voor de Thuiszorg

Het complete systeem voor iedereen in de thuiszorg.

Zorgmanager, verzorgende, wijkverpleegkundige, huisarts; wat je rol ook is, ZorgFlex is er om jouw werk beter én makkelijker te maken. Iedere professional in de zorg heeft zijn eigen rol en maakt gebruik van andere tools. Met ZorgFlex bepaal je als organisatie wie welke informatie kan inzien, bewerken en delen. Zo zie je alleen de modules die je nodig hebt. Ondanks dat je andere tools gebruikt, werk je met onze slimme software eenvoudig samen tussen verschillende disciplines. Alle nodige hulpverleners voor 1 cliënt, in 1 integraal systeem. Simpel en efficiënt.

marketing

Zorgmedewerker

Je kerntaken zijn het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten. Toch ben je onnodig veel tijd kwijt aan administratieve werkzaamheden. Geen dag en geen cliënt is hetzelfde. Iedere cliënt heeft namelijk andere doelen in het zorgleefplan staan. Dan is een beetje stabiliteit wel fijn. En daar helpt ZorgFlex je bij. Jij geeft aan wanneer je kunt werken en plant zelf de afspraken met de cliënt in. Onderweg check je nog even snel in het zorgverlenersportaal of er wijzigingen zijn in de planning en you’re good to go. Zodra je binnenstapt bij een cliënt bent pak je je tablet of mobiel erbij en heb je direct de juiste informatie bij de hand. Na je bezoek kun je makkelijk en snel doelgericht rapporteren. Met 1 simpele klik vink je iets af, handig wanneer je veel kleine taken hebt. Is er iets voorgevallen met of bij een cliënt? In ZorgFlex kun je MIC-meldingen maken, waardoor ook je collega’s van de situatie op de hoogte zijn. Ook op afstand houd je contact met de cliënt, zo kun jullie onder andere samen beeldbellen.

marketing

Wijkverpleegkundige

Met onze classificatie tool doe je een indicatie van de zorgbehoefte van een cliënt. Je stelt een zorgleefplan op, met concrete doelen. Iedere medewerker rapporteert aan de hand van deze opgestelde zorgdoelen. Naast het leveren van goede zorg, heb je ook een coördinerende rol. Via ZorgFlex communiceer je eenvoudig met andere zorgteams en externe disciplines, dit kan schriftelijk maar ook via beeldbellen; allemaal in een beveiligde online omgeving. ZorgFlex geeft je inzicht in het zorgproces, vanuit het perspectief van de cliënt én de medewerker.

marketing

Planner

Achter de schermen iedere dag bezig om de werkdag van iedere professional in de thuiszorg zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je verbindt de zorgverlener met de cliënt, op precies het juiste moment. De automatische zorgplanner geeft je in 1 overzicht weer wie waar wanneer is. Met de geïntegreerde Google Maps functie bereken je altijd de snelste routes, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Valt er onverwachts iemand uit? Dan kun jij direct vervanging regelen.

marketing

(Financiële) Administratie

Nooit meer handmatig document na document invoeren. ZorgFlex ontlast je in je administratieve lasten. Met een paar klikken factureren. Binnen 1 oogopslag zie je of er meer dan de beschikking wordt gefactureerd. Zo declareer je nooit te veel of te weinig. Ook kun je eenvoudig een overzicht van de totale maandproductie uitdraaien en een interne controle uitvoeren op de gewerkte uren. ZorgFlex vereenvoudigt het accorderen van alle uren, het declaratie proces en maakt de benodigde elektronische berichten aan voor iWMO, iWLZ, iJW, iZVW en CAK.

marketing

HR

Misschien niet voor de hand liggend, maar ook de HR-afdeling van je organisatie kan gebruikmaken van ZorgFlex. Van inwerkprocedure en VOG tot het contract en declaratieformulieren; je upload alle documenten van de thuiszorgmedewerkers. Naast een aantal templates die wij al voor je hebben klaargezet, kun je ook gepersonaliseerde templates toevoegen. Kortom, alle benodigde documenten op 1 plek. Handig in een dynamische sector die hard groeit. Door de ingestelde notificaties weet je altijd tijdig wanneer er documenten verlopen of vernieuwd moeten worden.

marketing

Management

Altijd in control. Met ZorgFlex draai je eenvoudig maand-, jaar- en kwartaalrapportages uit van de gedane kwaliteitsmeldingen én heb je inzicht in hoe de organisatie ervoor staat. ZorgFlex helpt je om de werkprocessen in de zorg nóg beter te maken.

marketing

Kwaliteitsfunctionaris

De rechterhand van iedere organisatie in de zorg, dat ben jij. Altijd protocollen en procedures houd je up-to-date en deel je via ZorgFlex met de hele organisatie. Om de kwaliteit, veiligheid en privacy te waarborgen bepaal jij wie toegang heeft tot welke informatie. Je gebruikt niet 1 specifieke module, maar bent wel overal van op de hoogte. Met ZorgFlex slipt niets je (meer) door de vingers. Van alle belangrijke gebeurtenissen krijg jij namelijk een notificatie op je dashboard.

marketing

IC-functionaris

Door continu interne controle uit te voeren en waar mogelijk te verbeteren, til jij de bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Alle documenten, urenbrieven, rapportages en facturen worden continu door jou gecontroleerd. De AO/IC module ken je als je broekzak.

marketing

Cliënt

Niet te vergeten; de cliënt zelf. Daar draait het allemaal om. Met ZorgFlex zet jij hen (weer) centraal. Iedere cliënt die begeleid wordt heeft toegang tot het systeem. Ze kunnen hier een overzicht van de geplande afspraken en de gemaakte rapportages inzien. Met 1 klik op de knop deel je documenten met hen. Zo blijft de hulpverlening altijd transparant. Daarnaast kan de cliënt ook zelf documenten toevoegen, zoals meetresultaten van de bloeddruk, hartslag en glucose. En komt het even niet zo goed uit om fysiek af te spreken met de hulpverlener? Geen probleem! Via de functie beeldbellen van ‘Mijn ZorgFlex’ kun je overleggen, op een veilige afstand.

marketing

Externe disciplines

Wanneer we zeggen, iedereen werkt samen in 1 systeem, bedoelen we ook écht iedereen. Naast alle rollen binnen de eigen organisatie, kun je namelijk ook makkelijk schakelen met externe disciplines. Denk hierbij aan de huisarts en specialist. Wie het ook is, jij hebt het eerste contact met de cliënt en dient de aanvraag in. Met een eigen account kun je ervoor kiezen om tijdens het zorgproces in beeld te blijven, om zo de voortgang in de gaten houden en betrokken te blijven. Eén gestroomlijnd en transparant werkproces.

shape shape

Zeg Hallo

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

085 130 6764
info@zorgflex.nl

Onze Locatie

Laan van Oversteen 10
2289CX Rijswijk