Slimme oplossingen voor de Jeugdzorg

Het complete systeem voor iedereen in de jeugdzorg.

Van huisarts en psycholoog tot gezinscoach en administratief medewerker. Iedere professional in de zorg heeft zijn eigen rol en maakt gebruik van andere tools. Met ZorgFlex bepaal je zelf wie welke informatie kan inzien, bewerken en delen. Zo zie je alleen de modules die je nodig hebt. Ondanks dat je andere tools gebruikt, werk je met onze slimme software eenvoudig samen tussen verschillende disciplines. Alle nodige hulpverleners voor 1 gezin, in 1 integraal systeem. Het is zelfs mogelijk om meerdere jeugdigen onder één gezinsaccount te plaatsen. Simpel en efficiënt.

marketing

Gezins- en jeugdbegeleider

Je vliegt van gezin naar gezin. Altijd druk en vaak onderweg. De hele dag sleep je met een kladblok vol persoonlijke informatie over de gezinnen die je begeleidt. En net wanneer je thuiskomt, word je opgeroepen om een jeugdige te bezoeken, omdat je collega is uitgevallen. Kortom, geen dag is hetzelfde. Dan is een beetje stabiliteit wel fijn. En daar helpt ZorgFlex je bij. Jij geeft aan wanneer je kunt werken en plant zelf de contactmomenten met de gezinnen in. Onderweg check je nog even snel in het zorgverlenersportaal of er wijzigingen zijn in de planning en you’re good to go. Zodra je binnenstapt bij een gezin bent pak je je tablet of laptop erbij en heb je direct de juiste informatie bij de hand. Na je bezoek kun je makkelijk en snel doelgericht rapporteren. Ook op afstand houd je contact met de jeugdige, zo kun je onder andere samen beeldbellen.

marketing

Planner

Achter de schermen iedere dag bezig om de werkdag van iedere professional in de jeugdzorg zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zij verbinden de zorgverlener met het gezin, op precies het juiste moment. De automatische zorgplanner geeft je in 1 overzicht weer wie waar wanneer is. Met de geïntegreerde Google Maps functie bereken je altijd de snelste routes, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Valt er onverwachts iemand uit? Dan kun jij direct vervanging regelen.

marketing

(Financiële) Administratie

Nooit meer handmatig document na document invoeren. ZorgFlex ontlast je in je administratieve lasten. Met een paar klikken factureren. Binnen 1 oogopslag zie je of er meer dan de beschikking wordt gefactureerd. Zo declareer je nooit te veel of te weinig. Ook kun je eenvoudig een overzicht van de totale maandproductie uitdraaien en een interne controle uitvoeren op de gewerkte uren. ZorgFlex vereenvoudigt het accorderen van alle uren, het declaratie proces en maakt de benodigde elektronische berichten aan voor iWMO en iJW iZVW.

marketing

HR

Misschien niet voor de hand liggend, maar ook de HR-afdeling van je organisatie kan gebruikmaken van ZorgFlex. Van inwerkprocedure en VOG tot het contract en declaratieformulieren; je uploadt alle documenten van de (jeugd)medewerkers. Naast een aantal templates die wij al voor je hebben klaargezet, kun je ook gepersonaliseerde templates toevoegen. Kortom, alle benodigde documenten op 1 plek. Handig in een dynamische sector die hard groeit. Door de ingestelde notificaties weet je altijd tijdig wanneer er documenten verlopen of vernieuwd moeten worden.

marketing

Management

Altijd in control. Met ZorgFlex draai je eenvoudig maand-, jaar- en kwartaalrapportages uit van de gedane kwaliteitsmeldingen én heb je inzicht in hoe de organisatie ervoor staat. ZorgFlex helpt je om de werkprocessen in de zorg nóg beter te maken.

marketing

Kwaliteitsfunctionaris

De rechterhand van iedere organisatie in de zorg, dat ben jij. Altijd protocollen en procedures houd je up-to-date en deel je via ZorgFlex met de hele organisatie. Om de kwaliteit, veiligheid en privacy te waarborgen bepaal jij wie toegang heeft tot welke informatie. Je gebruikt niet 1 specifieke module, maar bent wel overal van op de hoogte. Met ZorgFlex slipt niets je (meer) door de vingers. Van alle belangrijke gebeurtenissen krijg jij namelijk een notificatie op je dashboard.

marketing

IC-functionaris

Door continu interne controle uit te voeren en waar mogelijk te verbeteren, til jij de bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Alle documenten, urenbrieven, rapportages en facturen worden continu door jou gecontroleerd. De AO/IC module ken je als je broekzak.

marketing

Gezin/jeugdige

Niet te vergeten; de gezinnen en jeugdigen zelf. Daar draait het allemaal om. Met ZorgFlex zet jij hen (weer) centraal. Ieder gezin dat begeleid wordt heeft toegang tot het systeem. Ze kunnen naast een overzicht van de geplande afspraken, ook de rapportages inzien. Met 1 klik op de knop deel je documenten met hen. Zo blijft de begeleiding altijd transparant. Ieder gezin kan zelf documenten en metingen toevoegen, zoals bijvoorbeeld een schoolrapport en de Zelfredzaamheid-Matrix (ZRM). En komt het even niet zo goed uit om fysiek af te spreken met de begeleider? Geen probleem! Via de functie beeldbellen van ‘Mijn ZorgFlex’ kun je overleggen, op een veilige afstand.

marketing

Externe disciplines

Wanneer we zeggen, iedereen werkt samen in 1 systeem, bedoelen we ook écht iedereen. Naast alle rollen binnen de eigen organisatie, kun je namelijk ook makkelijk schakelen met externe disciplines. Denk hierbij aan de huisarts, psycholoog, reclassering, gemeente en andere instanties als Veilig thuis en Nidos. Wie het ook is, jij hebt het eerste contact met de jeugdige of het gezin en dient de aanvraag in. Met een eigen account kun jij ervoor kiezen om tijdens het zorgproces in beeld te blijven, om zo de voortgang in de gaten houden en betrokken te blijven. Eén gestroomlijnd en transparant werkproces.

shape shape

Zeg Hallo

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

085 130 6764
info@zorgflex.nl

Onze Locatie

Laan van Oversteen 10
2289CX Rijswijk