Vragen & Antwoorden

We helpen je natuurlijk graag, en het liefst razendsnel.
Daarom hebben we hieronder de meest voorkomende vragen en antwoorden
alvast voor je op een rijtje gezet.

Ja, je kunt ZorgFlex gebruiken voor de domeinen WMO, PGB, AW319, WLZ en Jeugdwet.

Ja, je kunt ZorgFlex gebruiken voor de domeinen WMO, PGB, AW319, WLZ en Jeugdwet.

Ja, je kunt ZorgFlex gebruiken voor de domeinen WMO, PGB, AW319, WLZ en Jeugdwet.

Ja, je kunt ZorgFlex gebruiken voor de domeinen WMO, PGB, AW319, WLZ en Jeugdwet.

ZorgFlex gebruikt hiervoor NANDA, NIC en NOC, deze classificaties samen ondersteunen het volledige proces van klinisch redeneren.

Ja, in ZorgFlex importeer je eenvoudig alle berichten uit Vecozo. Dit geldt voor zowel de beschikkingen, als de retourbestanden voor declaraties.

Ja, je kunt met ZorgFlex declaratiebestanden genereren die geschikt zijn voor Vecozo. Tevens is het mogelijk om facturen te genereren in PDF-format.

Zodra de licentieovereenkomst getekend is kunnen wij je account al binnen 2 werkdagen online hebben.

Ja, ZorgFlex is geschikt voor alle internet omgevingen zoals uw smartphone, tablet en desktop.

Ja, ZorgFlex is geschikt voor alle internet omgevingen zoals uw smartphone, tablet en desktop.

ZorgFlex kan gebruikt worden in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Jeugdwet, Wijkverpleging, Dagbesteding en Wet Langdurige Zorg. Wij streven ernaar om in de toekomst nóg meer domeinen te ondersteunen.

Ja, met ZorgFlex ben jij in control. Je bepaalt per gebruiker wat hij/zij mag inzien, wijzigen en/of verwijderen.

Ja, 2FA staat standaard aan. De zorgorganisatie kan zelf bepalen of de 2FA gestuurd moet worden via SMS of per E-mail.

Ja, KIWA heeft ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) getoetst op alle wettelijke eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Uit deze toetsing is gebleken dat de ZorgFlex aan alle eisen voldoet.

In tegenstelling tot andere software aanbieders, betaal je bij ZorgFlex per actieve cliënt en niet per gebruiker. Zo is en blijft ons systeem betaalbaar voor iedere organisatie. Voor een vast bedrag heb je toegang tot álle modules binnen ZorgFlex, zonder bijkomende kosten. Benieuwd naar het kostenplaatje voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De opzegtermijn van ZorgFlex is één maand voor het einde van de licentieovereenkomst, in verband met de maandelijkse en urenregistratie en - facturen.

Bij ZorgFlex kun je kiezen tussen een licentieovereenkomsten voor 12 of 24 maanden.

Nee, dit is niet nodig. Wanneer je ons softwarepakket afneemt krijg je toegang tot álle huidige en nog te ontwikkelen modules, zonder extra kosten.

De kosten voor het gebruik van ZorgFlex worden aan het eind van iedere maand middels een automatische incasso afgeschreven.

Ja, ZorgFlex heeft diverse maatregelen genomen om de gegevens die op onze servers opgeslagen worden met de hoogste norm te beveiligen. Hierbij gaat het om zowel operationele bescherming als technische bescherming, refererend aan de AVG en NEN7510.

Alle gegevens die in ZorgFlex ingevuld kunnen worden, kunnen door de gebruiker permanent verwijderd worden indien de gebruiker daarvoor gauthoriseerd is. Deze gegevens worden na 3 maanden ook permanent uit onze back-ups verwijderd.

Een term die je waarschijnlijk al een paar keer tegen bent gekomen op onze website, maar wat bekent het eigenlijk? De NEN7510 is een ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland, waardoor je data altijd veilig is.

shape shape